Cooltech

De Cooltech is het toestel dat via lokale bevriezing (tot -8°C) gedurende 70 minuten vetcellen vernietigt. Door gebruik van gelpads is er nagenoeg geen risico van oppervlakkige beschadiging van de huid.

1 zone
€300
2 eerste zones tegelijk
€500
2 opvolgzones tegelijk
€400

Fillers

Bij een filler of injectable wordt een vloeistof onder de huid gespoten die vocht aantrekt en vasthoudt. Rimpels worden zo opgevuld. Voor de zone rond de mond en de wangen wordt vaak met een hyaluronzuurfiller gewerkt. De vloeistof hyaluronzuur is lichaamseigen en afbreekbaar. Injecties worden in de rimpel op de juiste plaats gegeven met onmiddellijk resultaat. Tijdelijk treden er soms wat blauwe plekken of  zwelling op van de geïnjecteerde zone, maar de behandeling wordt meestal goed verdragen. Door het reclameverbod mogen wij enkel informatie verschaffen over specifieke fillers op uw verzoek.

 

Hyaluronzuur behandeling*
€350/ml
*1 jaar houdbaar

Microneedling

Microneedling (nanopore) Zachte behandeling 0.25 – 0,5 – 0,75 – 1 – 1,5mm diep, mag om de 3 weken gebeuren, enkel rood direct na de behandeling en licht rozig de dag nadien, er worden daarna groeifactoren aangebracht die door de microneedling dieper zullen inwerken en meer effect zullen hebben. De diepte wordt geleidelijk opgedreven naargelang de conditie van de huid. 3 à 6 keer te doen. Kan gecombineerd worden met PRP (eigen plaatjes rijk plasma over de huidaanbrengen nadien geeft een extra effect en nog snelelre genezing, daarvoor wordt dan eerst je bloed getrokken)

Microneedling gelaat en oogcontour
€150/behandeling, €250 als met PRP wordt gecombineerd

Peeling

Peeling alfahydroxyzuren (fruitzuren) hebben een exfoliërend effect doordat ze de oppervlakkige lagen dode huidcellen als het ware losweken. Ze maken de huid gladder en hebben een anti-ageingeffect. 4-tal keer te herhalen, 1x om de drie weken te herhalen.

Behandeling 3 a 4x te herhalen
€75 per beurt

PRP

PRP is een behandeling met Plaatjes Rijk Plasma (PRP), waarbij met het eigen bloed een huidverjongende behandeling wordt uitgevoerd.

PRP gecombineerd met microneedling (gelaat)*
€250 (indien ook een canule wordt gebruikt voor verbetering van de traangoot: dan €350)
Behandeling best 2 a 3x te herhalen
PRP gecombineerd met een ablatieve behandeling
+€100
Dit geeft een extra anti-ageing effect en laat de huid sneller genezen
Naam behandeling
Extra info